FELHÍVÁS!
Az „Écs Polgárőr Egyesület” szeretné megköszönni minden támogatónak a segítséget a tavasszal szervezett vasgyűjtési akcióban. Az ebből befolyt összegből, önkormányzati támogatásból és a sok társadalmi munkából sikerült felújítani a tűzoltó szertárt, ahol a polgárőrség is helyett kapott.

Szeretnénk megkérni a lakosságot, hogy a vashulladékkal továbbra is támogassa egyesületünket, ezért ha bármennyi feleslegessé vált vashulladékuk van, kérem jelezzék ezt felénk telefonon vagy az irodánk előtti postaládába dobva a pontos címet és elmegyünk érte.

Ezzel szeretnénk megelőzni a községet járó idegenek bejutását az udvarba ami esetleg  egye terepszemle is lehetne a későbbi besurranásos lopásokhoz.

Anyagi lehetőségeinkhez mérten a következő feladatnak az önkormányzattal közösen szeretnénk megvalósítani a bevezető utak bekamerázását a községben.
Minden támogatást szívesen fogadunk és szeretettel várjuk a jelentkezőket 2012.10.27-én a kultúrházban tartandó közgyűlésünkre akik a polgárőrséghez csatlakoznának.

Bankszámla számunk: Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet
59300223-11001634
Elérhetőségünk: 06-20-5769711Tisztelettel:

 Eszlinger László
 egyesület elnöke


Vissza
Kezdőlap