2013.08.10. - Sportöltöző ünnepélyes átadása
Az ünnepségen köszöntőt mondott Mondovics László polgármester, aki beszédében megköszönte a Pannónia Kincse Leder Egyesületnek, az Euro-Generál Zrt-nek, a TÉR-HÁLÓ Építész- Tervező Kft-nek és minden közreműködőnek, segítőnek a munkáját, akik által megvalósulhatott ez a projekt. Méltatta a sportot, a sportolást, és kiemelte az egészséges életmódban betöltött fontos szerepét.
A rendezvény keretében  Écs Község Önkormányzata elismeréseket adott át a sport területén kifejtett tevékenységükért Kolontári Gyulának a Sportkör elnökének, Teveli István edzőnek, és Vígh István képviselőnek.

A továbbiakban Vígh István megköszönte az Önkormányzat segítségét, támogatását, amely által sikerült egy 21. századi körülményeket biztosító sportöltözőt létrehozni a településen.
Az ünnepi rész zárásaként Schreinek Károly legényes táncot adott elő.

S hogy a sport is szerepet kapjon e napon, Écs Öregfiúk csapata Győrasszonyfa-Tarjánpuszta Öregfiúk csapatával játszott barátságos mérkőzést.

Écs Község Önkormányzata ezúton is megköszöni mindazok támogatását, munkáját, akik által egy modern létesítményt, és ennek ünnepélyes átadása alkalmából egy  mindenki számára kellemes, szórakoztató sportdélutánt sikerült létrehozni.
  

     


Vissza a rendezvényekhez
Kezdőlap