Mindenki Karácsonya  - 2015. december 20.Mindenki Karácsonya volt

„Ha elmúlik Karácsony, a szeretet lángja halványabban ég …”

Elmúlt karácsony, de szívünkben örizzük még melegét. Ne felejtsük el azt az érzést, ami a decemberi ünnepvárás időszakában és az ünnepek alatt betöltötte lelkünket, életünk ezen napjait. Remélhetőleg úgy töltekeztünk, hogy mindez kitartson egész évben, a következő ünnepi alkalomig.
Ehhez járultunk hozzá a mindenki karácsonya ünnepváróval, melyre nagy szeretettel készültek az óvodások, hittanos diákok, és a népdalkör is. A templomi műsoros rész után  kigyúltak a fények a mindenki karácsonyfáján, majd pedig kellemes beszélgetés közepette jóízűen elfogyasztottuk a forralt bort és teát a templom előtti téren.

Közösségépítés szempontjából  is  –mely terén az Önkormányzatnak és az Egyháznak domináns szerepe van-  fontosak ezek az alkalmak, ezek teszik lehetővé, hogy településünk lakóközössége -vallási hovatartozástól függetlenítve- összejöjjön, együtt ünnepeljen, közösen éljen át  élményt adó eseményeket, programokat.
A fotókat nézve idézzük fel e szép délutánt, és éljünk meg együtt településünkön egy újabb, szeretetben gazdag, békés, boldog esztendőt!

Írás: Farkas Márta
Fotók: Kovács Péter


Képek a rendezvényről


Vissza a rendezvényekhez
Kezdőlap