Orvosi Rendelő 

9083 Écs, Fő út 80. 
Tel.: 06-70/774-3228HÁZIORVOSI KÖZLEMÉNY
2022. december 1-től

Rendelési idő tervezett felosztása:

Hétfő: Écs 12:00-17:00
Kedd: Ravazd 08:00-13:00
Szerda: Écs 07:00-12:00
Csütörtök: Écs 08:00-11:00

Péntek: Ravazd 08:00-10:00

Időpontfoglalás
 1. Elektronikus levél küldésével, panasz megadásával, konkrét személynév, születési dátum és TAJ szám, dátum és időpont megjelöléssel, amely a következő munkanapon 16:00-ig legkésőbb visszaigazolásra kerül.

  RENDELŐ EMAIL CÍME : ecsrendelo@gmail.com

 2. SMS küldésével, panasz megadásával, konkrét személynév, születési dátum és TAJ szám, dátum és időpont megjelöléssel, amely a következő munkanapon 16:00-ig legkésőbb visszaigazolásra kerül.
 3. Telefonon, panasz megadásával, kizárólag NEM rendelési időben, azaz a rendelkezésre állás ideje alatt fogadunk.Az eltérő időben érkezett hívásokat kezdeményezőket új hívásra fogjuk kérni.

  RENDELŐ TELEFONSZÁMA: +3670 774 32 28

 4. Személyesen - csak adott napra, indokolt esetben.
  Az egészséget acutan veszélyeztető állapotú embertársunk természetesen soron kívül kerül ellátásra. Időponttal rendelkezőket szeretnénk az időpontjukban, vagy ahhoz nagyon közel ellátni. Időponttal nem rendelkezőknek - egészségi állapotuk függvényében - aznapra, vagy a következőnapokra időpontot fogunk adni.
Ismétlődő receptek igénylése
 1. Elektronikus levél küldésével - konkrét személynév, születési dátum és TAJ szám, gyógyszernévés/vagy hatóanyag mennyiség megjelöléssel, amely a következő munkanapon 16:00-ig legkésőbb visszaigazolásra kerül.
 2. SMS küldésével - konkrét személynév, születési dátum és TAJ szám, gyógyszernév és/vagy hatóanyag mennyiség megjelöléssel, amely a következő munkanapon 16:00-ig legkésőbb visszaigazolásra kerül.
 3. Postaládába dobott levélke/boríték útján - konkrét személynév, születési dátum és TAJ szám, gyógyszernév és/vagy hatóanyag mennyiség megjelöléssel, amely a következő munkanapon 16:00-ig legkésőbb visszaigazolásra kerül, amennyiben elektronikus levelezési cím, vagy telefonszám megadásra került.
 4. Telefonon - kizárólag NEM rendelési időben, azaz a rendelkezésre állás ideje alatt fogadunk.Az eltérő időben érkezett hívásokat kezdeményezőket új hívásra fogjuk kérni.
 5. Személyesen - indokolt esetben.

Váróban való várakozás idejét szeretném a lehető legrövidebbre csökkenteni, de ez csak Önökkel az Önök együttműködésével fog megvalósulni. Légúti tünetek esetén kérjük Önöket - mindannyiunk védelmében, különösen a koronavírusra tekintettel -, hogy telefonon legyenek kedvesek bejelentkezni.

Az időpontfoglalást és az ismétlődő receptek igénylésének nem telefonon történő leadását azért szeretnénk hangsúlyozni, hogy a rendelési időben az effektív betegvizsgálatra és az ott megjelent embertársunk panaszaira összpontosíthassunk.

Táppénz igénylése
Kizárólag személyes megjelenés esetén kerül mérlegelésre.

Vérvétel
Berkesné Tündi személyének köszönhetően ez a szolgáltatás továbbra is igénybe vehető lesz - díjfizetés megfizetése mellett. A vérvétel díja 3.000,- Ft/alkalom.

Központi ügyelet:
Telefon: 06-96-542043
Cím: 9024 Győr, Dembinszky út 29.
Hétköznap 16 órától reggel 7 óráig és munkaszüneti napokon is!

Együttműködésüket köszönjük!
Dr. Molnár Gyula
Écs és Ravazd leendő háziorvosa
Kezdőlapra