Új bölcsőde kialakítása ÉcsenA Kápolna utca mögötti területre tervezett bölcsődei projekt a kivitelezés szakaszába lépett. A közbeszerzés rendben lezárult, megkaptuk a támogató tanúsítványt. A közbeszerzést az FK System Kft. nyerte, melynek referenciái között több ipari, kereskedelmi, szolgáltató és lakóépület, valamint mérnöki létesítmény generál kivitelezése szerepel.

2021. január 06-án került sor a munkaterület átadására. Amennyiben az időjárás engedi hamarosan megindul a látványos, érdemi munka. Maga az épület a tervek szerint 2021. szeptemberére készül el, a bölcsőde megnyitását 2022 év elejére tervezzük.  A projekt megvalósítása során a legfontosabb célom, hogy az új 24 férőhelyes, 2 csoportos bölcsőde határidőre és megfelelő minőségben megépüljön.

Nagyon fontosnak tartom, hogy az az écsi édesanya, aki valamely ok miatt kénytelen a 3 év alatti gyermeke mellől visszamenni dolgozni, az gyermekét a kor elvárásainak megfelelő épületben, megfelelő körülmények között tudhassa. Az újonnan épülő bölcsőde a jövőben a családi feladatok és a munkahelyi kötelezettségek összeegyeztetését segíti. 

Vissza a hírekhez
Kezdőlap