Tisztelt Látogató!Szeretettel köszöntöm Önt Écs község hivatalos honlapján. Településünk Győr-Moson-Sopron megyében, Győrtől 16 km-re a Sokorói-dombság északi részén, festői környezetben helyezkedik el. A Pannonhalmi Tájvédelmi Körzethez tartozó erdeink kirándulásra, a hegyeinken termett szőlőből készült nedűink kóstolásra csábítják a településünkre érkezőket. A tájegységre jellemző borkultúra bizonyítékait a löszfalakba vájt pincék és szőlőültetvények sokasága jelzi.
  

Honlapunk Écs iránt érdeklődők tájékoztatását szolgálja, akik településünk történetével, látnivalóival szeretnének megismerkedni. Écs község polgármestereként remélem, hogy a honlapon történt barangolás során kedvet szereznek ahhoz, hogy településünket felkeressék, megismerkedjenek nevezetességeinkkel és pár felejthetetlen napot töltsenek el Écsen, barátságos és vendégszerető lakosaink körében.

Polgármesterként fontosnak tartom a faluközösség rendszeres, őszinte tájékoztatását. Ennek érdekében Écs hivatalos honlapját egyfajta kapocsnak tartom a település lakói és az önkormányzat, valamint a képviselő-testület között. Egy jól működő, naprakész honlap az önkormányzat működésének nyilvánosságát biztosítja. Écs község lakói a hivatalos honlapot rendszeresen látogatva szerezhetnek naprakész információkat az önkormányzat és a képviselőtestület által végeztt munkáról, az elért eredményekről, valamint a mindennapjaikat befolyásoló közérdekű információkról. Reményeim szerint a honlap működtetése a jövőben mindannyiunk megelégedésére szolgál.

Minden honlapunkra látogatónak jó barangolást és kellemes időtöltést kívánok!


Tisztelettel:

dr. Szabó Norbert

polgármester